en
August 12, 2020

Haal jij het beste uit jouw onderneming?

Word lid en registreer je bedrijf!

Is jouw bedrijf gericht op groei, ben je degene die de beslissingen neemt en voor minstens 51% eigenaar dan is WEConnect International jouw partner om je kansen te vergroten en ambities te verwezenlijken in een steeds meer globaliserende markt. WEConnect International faciliteert duurzame groei door vrouwelijke ondernemers te helpen succesvol te zijn in zakendoen met multinationals in zowel binnen-als buitenland. Lid te worden van WEConnect International bied je de volgende voordelen:

  • Toegang tot WEConnect International’s internationale gemeenschap van corporate leden en vrouwelijke ondernemers, inclusief onze beveiligde database waardoor je beter vindbaar bent voor inkopers.
  • Diverse mogelijkheden om meer inzicht te krijgen in hoe grote bedrijven inkopen zodat je daar beter op kunt inspelen.
  • Uitnodigingen voor fora, netwerk events en workshops gefaciliteerd door onze corporate leden waar je meer leert over specifieke onderwerpen die je kunnen helpen met de groei van je bedrijf en gelegenheid tot netwerken met inkopers, beslissers en andere vrouwelijke ondernemers!
  • Mogelijkheden deel te nemen aan grote WEConnect International evenementen zoals het WEConnect International Europe congres en van zusterorganisatie WBENC in de VS.